Цього разу зірка на своєму Ютуб-каналі "Мастер Шеф"  Тетяна Литвинова  дала рецепт  одразу кількох млинців з начиною.

Як у ресторані:

Ось топ-3 варіанти начинок для млинців за варіантом «Мастер Шефа» Литвинової.

Як у ресторані:

Макова начинка:

Інгредієнти:

  • 100 г маку
  • 50 г цукру
  • 100 г вишні

Промийте мак під проточною водою через сито. Збийте мак, вишню та цукор у блендері до отримання однорідної маси. Тепер можна начиняти млинці цією смачною маковою сумішшю, зауважує «Мастер Шеф» Литвинова.

Начинка із крем-сиру:

Інгредієнти:

  • 200 г крем-сиру
  • 10 г ванільного цукру
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • Цедра 1 лимона

Додайте ванільний цукор, цукрову пудру та цедру лимона до купленого або приготовленого крем-сиру. Після Литвинова радить ретельно перемішати усі інгредієнти. Начинка з горіхової пасти:

Як у ресторані:

  • Інгредієнти:
  • 100 г лісових горіхів
  • 50 г чорного шоколаду (72% вміст какао)
  • 1 столова ложка цукрової пудри

Нагрійте лісові горіхи в духовці, потім подрібніть у блендері. Додайте подрібнені горіхи, чорний шоколад та цукрову пудру. Збийте до одержання гладкої пасти. Перекладіть пасту в кондитерський мішок і дайте трохи застигнути. Тепер, за словами «Мастер Шефа» Литвинової, можна начиняти млинці цією апетитною горіховою начинкою.

Останні новини України:

Джерело