Цього разу зірка на своєму Ютуб-каналі "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова дала рецепт одразу кількох млинців з начиною.
Ось топ-3 варіанти начинок для млинців за варіантом «Мастер Шефа» Литвинової.
Макова начинка:
Інгредієнти:
- 100 г маку
- 50 г цукру
- 100 г вишні
Промийте мак під проточною водою через сито. Збийте мак, вишню та цукор у блендері до отримання однорідної маси. Тепер можна начиняти млинці цією смачною маковою сумішшю, зауважує «Мастер Шеф» Литвинова.
Начинка із крем-сиру:
Інгредієнти:
- 200 г крем-сиру
- 10 г ванільного цукру
- 1 столова ложка цукрової пудри
- Цедра 1 лимона
Додайте ванільний цукор, цукрову пудру та цедру лимона до купленого або приготовленого крем-сиру. Після Литвинова радить ретельно перемішати усі інгредієнти. Начинка з горіхової пасти:
- Інгредієнти:
- 100 г лісових горіхів
- 50 г чорного шоколаду (72% вміст какао)
- 1 столова ложка цукрової пудри
Нагрійте лісові горіхи в духовці, потім подрібніть у блендері. Додайте подрібнені горіхи, чорний шоколад та цукрову пудру. Збийте до одержання гладкої пасти. Перекладіть пасту в кондитерський мішок і дайте трохи застигнути. Тепер, за словами «Мастер Шефа» Литвинової, можна начиняти млинці цією апетитною горіховою начинкою.
Останні новини України:
Джерело