"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати соковиту свинячу рульку в пиві в запашному гірчично-медовому глазуруванні. Рецепт рульки дуже простий, м'ясо виходить ніжним і м'яким, чудово відходить від кістки.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 рулька
  • 2 л темного пива
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 головка часнику
  • гвоздика, бадьян, лавровий лист
  • сіль за смаком)

Для глазурування зірка "Майстер Шеф" Глинська бере:

Неймовірно соковита та ніжна:
  • 30 г гострої гірчиці
  • 30 г меду

Неймовірно соковита та ніжна:

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере велику каструлю і відправляє в неї рульку, очищені моркву і цибулю цілими, роздавлені зубчики часнику, лавровий лист, бадьян і гвоздику. Засипаємо в каструлю сіль та заливаємо все пивом.

Накриваємо каструлю кришкою і ставимо рульку на слабкий вогонь варитися 2,5-3 години. Далі зірка "Мастер Шеф" Глінська перекладає рульку в рукав для запікання, заливає туди ж 200 мл пивного бульйону та зав'язує кінці рукава. І відправляємо м'ясо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Потім "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська дістає рульку з духовки та перекладає на чистий розрізаний рукав для запікання або фольгу та промазує м'ясо глазуруванням. Щоб приготувати глазурування, просто змішайте мед і гірчицю. І відправляємо змащену рульку в розігріту до 180 градусів духовку ще на 10 хвилин.

Неймовірно соковита та ніжна:

Останні новини України:

Джерело